AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupi gledalaca ženske publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u ostalim grupama gledalaca.

Foto: Tv Pink

Najgledaniji formati televizije Pink u danu iza nas su domaći i inostrani serijski program. Domaća serija „Crveni mesec“ sa približno 1.050.000 gledalaca, slede serije: „Nemoguća Ljubav“ i „Elif“ koje su se našle među 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: Promo

Tradicionalno, pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera sa auditorijumom od gotovo 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink

Pored centralne informativne emisije i ostali formati naše informativne redakcije su visoko pozicionirani: Popodnevni dnevnik koji je pratilo 24% auditorijuma, dok je „Novo jutro“ ubedljivo gledanije od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#TV Pink

'