AKTUELNO

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored toga naša televizija je ostvarila posebnu prednost među ženskom populacijom, gde je gledaniji od Javnog servisa Srbije, dok je u kategorijama gledalaca urbane populacije, starosti od 18 do 49 godina kao i među gledaocima iz prestionice ubedljivo gledaniji od ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

U danu za nama, fantastične rezultate beleži naša informativna redakcija. Tradicionalno „Nacionalni dnevnik“, centralna informativna emisija televizije Pink u danu iza nas pratilo je nešto više od 1.300.000 gledalaca, dok je obraćanje predsednice Vlade Srbije povodom „Kovida 19“ na našem kanalu pratilo približno 1.250.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored najvažnijih vesti, naše „Novo jutro“ apsolutni je lider u donosu na ostale jutarnje emisije svih komercijalnih emitera. U samom vrhu gledanosti su domaći i inostrani serijski program.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Gotovo milionksi auditorijum bio je uz domaću seriju u pinkovoj produkciji „Crveni mesec“, dok su visokopozicionirane serije inostrane produkcije: „Zakletva“ i „Nemoguća ljubav“.

Foto: Promo

Više od milion gledalaca pratilo je novu epizodu „Paparazzo lova“ koja je ujedno najgledanija zabavna emisija u danu za nama, dok je kasni večernji termin rezervisan za „DNK“ uz koji je bilo 22% auditorijuma.

Hvala vam na poverenju! ostanite i dalje uz vasu televiziju Pink.

#Gledanost

'