AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Vikend je u znaku televizije Pink, koja je tokom sva tri dana vikenda ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca,među kojima se najviše ističe publika ženske i urbane populacije.

Liderska pozicija,sada već tradicionalno je za naš informativni program. Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ ubedljivo je najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera tokom sva tri dana vikenda. 

Foto: TV Pink

Više od 2.200.000 gledalaca tokom sva tri dana vikenda informisalo se upravo u Pinkovom dnevniku, koji je usled neverovatnih rezultata daleko iza sebe ostavio SVE informativne emisije ostalih komercijalnih emitera, dok je u pojednim trenucima naš inforamtivni program bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije. 

Na zvaničnoj top listi visokorangirani su: „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10 i 13h“, kao i „Popodnevni dnevnik“. Pored najvažnijih vesti, više od 1.300.000 gledalaca tokom vikenda pratilo je naš jutarnji program. „Novo jutro“ je ubedljivo najgledanija ijutarnja emisija svih komcercijalnih emitera, dok su u samom vrhu gledanosti uz više milionski audiotirujuma su i sve vanredne konceferncije povodom Korone viurusa i novih informacija.

Foto: TV Pink

Formati naše zabavne redakcije tradicionanlno su u samom vrhu gledanosti: drugog dana vikenda 21% auditorijuma bilo je uz reprizno izdanje „Paparazzo lova“.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotovo milionski auditorijum subotu popodne poverilo je Sanji Marinković i njenoj autorskoj emisiji „Magazin IN“, dok je više od 1.500.000 gledalaca nedeljno popodne provelo uz autorsku emiisju Ognjena Nestorovića „Premijera vikend specijal“. Još jednu epizodu u kojoj ekipa završava "Kucu od srca" pratilo je neverovatnih 1 050 000 gledalaca. 

Foto: Promo

 Vikend je i u znaku rijalitija „Zadruga“. Prvi dan vikenda obeležile su „Zadurga-nominacije“sa gotovo 1.200.000 gledalaca, potom „Pitanja novinara“, kao i sva direktna uključenja u naš rijaliti.

Foto: Pink.rs

Među najgledanijim formatima je Pinkov serijski program. Serije inostrane produkcije su tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti: Elif, Zakletva i Nemoguća Ljubav.

Foto: Promo

Drugi dan vikenda rezervisan je za seriju domaće produkcije „Preživeti Beograd“, koja je u danu emitovanja među deset najgledanijih emisija u danu.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'