AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na sve ostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji, dok se najveća prednost ističe se u grupi gledalaca urbane i ženske publike. 

Tradicionalno, pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera sa auditorijumom od gotovo 1.610. 000 gledalaca, te je ujedno naša Centralna informativna emisija u samom vrhu najgledanijih formata. 

Foto: TV Pink

Pored centralne informativne emisije, na zvaničnoj top listi među najgledanijim formatima su: Popodnevni dnevnik koji je pratilo više od 1.000.000 gledalaca. Još jedna potvrda liderske pozicije u danu iza nas i za "Novo Jutro" koje je pratilo više od 1.410.000 gledalaca, te je ujedno Pinkov jutarnji program ubedljivo najgledaniji u odnosu na ostale jutarnje emisije drugih komercijalnih emitera. 

Foto: TV Pink

Milionski auditorijum na našem kanalu pratio je prvu dnevnu konferenciju za medije iz Vlade republike Srbije, a potom i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tradicionalno, verna Pinkova publika pratila je serije inostrane produkcije: „Nemoguća Ljubav“ i „Zakletva". 

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'