AKTUELNO

Kada je u pitanju ukupan broj gledalaca, ali i izdvojene kategorije, ženske, urbane i publike od 18 do 49 godina TV Pink je i juče bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored sada već tradicionalno dobrih rezultata prvog kanala, istorijski rezultat beleže Pinkovi kablovski kanali.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledanost TV kanala Pink Media group veća je za 40%, i to daleko ispred mnogih stranih licenciranih ili domaćih paketa TV kanala. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkove filmske, serijske i muzičke kanale pratilo je blizu 2.250.000 gledalaca i to u proseku oko dva sata, a pažljivo biran program kanala Pink paketa najgledaniji  je među ukupnim auditorijumom, i posebno popularan među grupom gledalaca od 18 do 49 godina. 

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi kanal naše ponude od 60 TV kanala, juče je privukao pažnju najvećeg dela publike u Srbiji.

Foto: Tv Pink

Serijski program je u samom vrhu gledanosti, i to serije "Nemoguća ljubav", "Zakletva" , kao i najnovija HIT serija "Dete".

Informativni program kojem najviše verujete, centralne vesti "Nacionalni dnevnik" u udarnom terminu juče je ispratilo više od neverovatnih 1 500 000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ovog, "Nacionalni dnevnik" u svim terminima emitovanja je među najgledanijim, kao i popodnevna konferencija za štampu vlade Srbije.

Zabavni i rijaliti program su i dalje omiljeni među publikom, pa je tako rijaliti "Zadruga" u žiži interesovanja dok je uz noćni program "Ami G show" bilo više od milion gledalaca. 

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju! Ostanite kod kuće i gledajte TV Pink 

#Gledanost

#Televizija Pink

'