AKTUELNO

Paket Pinkovih kanala sadrži gotovo 60 kanala: od filmskih, preko lifestyle, do muzičkih i informativnih, a gledaocima širom Srbije dostupni su putem kablovskih operatera

Pored glavnog kanala – TV Pink, koja je prema istraživanju agencije Nielsen zvanično najgledanija komercijalna televizija u regionu – Pink Media Group u ponudi ima još skoro 60 kanala, koji su različito profilisani.

Paket Pinkovih kanala sadrži gotovo 60 kanala: od filmskih, preko lifestyle, domuzičkih i informativnih, a gledaocima širom Srbije dostupni su putemkablovskih operatera.

Otkako je u Srbiji povodom pandemije virusa Covid-19 uvedeno vanredno stanje, građani Srbije vreme provode u svojim domovima, uz televiziju. Pored toga što je TV Pink i dalje najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, sa udelom u gledanosti od 16,4 odsto, i Pinkovi kablovski kanali zabeležili su fantastičnerezultate u proteklom periodu.

Foto: Pink.rs/M.Đ.

Zahvaljujući kvalitetnom programu, a posebno paketu filmskih kanala na kojima se prikazuju najbolja holivudska ostvarenja, Pink paket kablovskih kanala je tokom jučerašnjeg dana zabeležio najbolji rezultat gledanosti ikada.

Naime, juče je neki od skoro 60 Pinkovih kablovskih kanala gledalo blizu 2.250.000 gledalaca, a svaki od njih se na kanalu zadržao u proseku sat i 45 minuta.

Gledanost kanala u okviru Pinkovog kablovskog paketa veća je za neverovatnih 40 odsto u odnosu na prosek u 2020. godini. To znači da je juče, 24. marta, Pinkove kablovske kanale pratilo čak 700.000 gledalaca više nego inače.

Pinkov paket kanala je sa 9,1 odsto udela u gledanosti bio ubedljivo najgledaniji u posebnoj grupi gledalaca od 18 do 49 godina, odnosno više nego dvostruko u odnosu na drugoplasiranu grupu kablovskih kanala FOX, koji su imali 4 odsto. Na trećem mestu se sa 3,8 odsto udela u gledanosti nalazi B92, dok je na četvrtom mestu Prva paket sa 1,3 odsto.

Foto: RTV Pink

Pinkovi kablovski kanali imaju raznolik celodnevni program, te svaki gledalac među 60 različitih kanala može da pronađe bar jedan koji odgovara njegoviminteresovanjima i potrebama, što je upravo ono što Pink paket izdvaja odostalih.

I u narednom periodu vas očekuju zanimljivi sadržaji, zabavni program i najnovija holivudska ostvarenja, zato ostanite kod kuće i provedite kvalitetno vreme uz Pinkov paket kablovskih kanala.

Foto: Pink.rs/M.Đ.

Autor: M.Đ.

#Gledanost

#RTV Pink

#Rezultati

#TV Pink

#najbolji rezultati

'