AKTUELNO

Ne propustite ekskluzivne priče o poznatima!

I ove nedelje od 14 časova na programu TV Pink je novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal”. Kao što ste navikli, kroz premijerne priče vodiće vas Ognjen Nestorović, dok će vam rekapitulaciju prethodne nedelje predstaviti Katarina Nikolić.

Nakon duže pauze, Ana Nikolić vratila se na scenu albumom “Klinika” koji je oduševio javnost. Svaka od pesama broji milionske preglede na Jutjubu, ali pevačica se ovde ne zaustavlja. Ekskluzivno, premijerna ekipa ove nedelje razgovara sa Anom povodom novog, svetskog projekta na kom radi.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Saša Kovačević bio je jedan od izvođača koji je imao tu čast da održi koncert užvo ispred Skupštine grada Beograda tokom vanrednog stanja, I na taj način ulepša svim građanima Srbije dane izolacije. I za Sašu je ovo nedelja premijera – o novom projektu koji će uskoro predstaviti publici, pop zvezda će uživo govoriti u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Pink.rs

Neda Ukraden podigla je veliku prašinu, kada je prva pozvala državu da pomogne estradnim umetnicima koji trpe velike gubitke jer tokom pandemije nisu mogli da nastupaju ni u zemlji ni u inostranstvu. I dok je Estrada bla podeljena zbog ovog Nedinog predloga, sada su se oglasili i glumci. Najgledanija emisija o poznatima za vas istražuje koi ma pravo na to i ko od poznatih očekuje pomoć od Vlade Republike Srbije.

Foto: Pink.rs

Pred premijernim kamerama govoriće i poznata srpska novinarka, direktorka programa kanala Pink 3 i bivša supruga predsednika Republike Srbije, Ksenija Vučić. Ona se vratla na male ekrane kroz kanal Pink 3, a uživo će u “Premijera – Vikend specijalu” dati odgovore na profesionalna, ali i aktuelna privatna pitanja.

Rubrika “U metu” biće posvećena teškim trenucima kroz koje prlazi porodica pokojnog pevača Sinana Sakića, nakon što im je izgorela kuća u Loznici. Upavo odatle Nemanja Vujičić donosi intervju sa porodicom Sakić, koja se sada plaši za sopstvenu bezbednost. Oni će otkriti i ko je čovek za kog tvrde da je zapalio kuću legendarnog Sinana.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Andrej Nihil, Instagram.com/djulkica

“Premijerna tema” donosi priču o tome koliko je pandemija koronavirusa pogodila srpske influensere. Oni će govoriti za “Premijera – Vikend specijal”, a objasniće i da li je ceo marketing i advertajzing vreme vanredng staja bio upravo na društvenoj mreži Instagram. Još jedna priča koju ćete čuti tiče se toga koje uloge su odbili glumci tokom svoje karijere, za koje se kasnije ispostavilo da su legendarne.

Tokom karantina raskinute su mnoge veze, veridbe, a možda je došlo i do razvoda. Da li je ista situacija u životu Slobe Radanovića i da li je raskinuo veridbu sa Jelenom Đuričanin, saznaćete u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom prethodna dva meseca, premijerna ekipa pratila je šta rade poznati tokom policijskog časa i da li poštuju sve mere predostrožnosti, a nakon ukidanja vanrednog stanja, videćete kojim svakodnevnim obavezama su se zvezde vratile.

Očekuje vas i uživo uključenje iz drugog grada, odakle ćete dobiti odgovore o aktuelnom zadrugaru, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 10. maja uživo od 14 časova na TV Pink! 

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

<
'