AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov".

Nova epizoda emisije od koje strepe svi poznati, “Paparaco lov”, očekuje vas i ove srede od 22:30 časova na TV Pink! Kroz najzanimljivije priče o javnim ličnostima, kao i do sada, vodiće vas poznato TV lice Ana Pendić Radoš.

Prošle nedelje, vernici su slavili Đurđevdan, a ovaj praznik i slavu, najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je u Titelu, rodnom mestu njene snajke Bogdane Ražnatović. Ceca je sa porodicom otišla u Bogdanin devojački dom, gde je sa Rodićima provela Đurđevdan. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga toga kako se Ceca provela u Titelu za Đurđevdan, kamera je uspela da uhvati i trudnu Bogdanu, te ćete videti i kako izgleda neposredno pred porđaj. Podsetimo, Bogdana treba da se porodi 10. juna, a sa suprugom Veljkom Ražnatovićem će dobiti sina, kog će nazvati Željko, po dedi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako su odlučili da se razvedu, odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste intrigira domaće medije. Iako je Ana već nekoliko puta izjavila da je sa Rastom u korektnim odnosima zbog ćerke Tare, novinari ne prestaju da ih prate u stopu.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vas, ekipa najpoznatijih paparaca u Srbiji istraživala je kakav danas odnos imaju Ana i Rasta, a snimke ćete videti ove srede na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je “Paparaco lov” emitovao snima na kom Sloba Radanović baca žvaku na ulicu, a prema njihovim najnovijim snimcima, čini sa da je i njegova bivša supruga Kija Kockar krenula njegovim stopama. Naime, u sredu ćete videti snimak bahatog i nekulturnog ponašanja, prema rečima ekipe “Paparaco lova”.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamera “Paparaco lova” pratila je i rijaliti učesnike – videćete kako izgleda trudna Aleksandra Subotić, ali i u kojim situacijama su zatekli Miljanu i Mariju Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparaco lov” u sredu 13. maja u 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

<
'