AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Brak na neviđeno".

Novo izdanje jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno“ očekuje vas i večeras od 22:30 časova na TV Pink. Tim psihologa spojio je dvoje samaca i potpunih stranaca, a voditeljka Milica Kon će im pomoći u pripremama za venčanje.

Ovonedeljna mlada zove se Maja Paunović, ima 38 godina i dolazi iz Mladenovca. Iza sebe ima brak i dvoje dece, a bavi se pripremom hrane.

Ja sam se veoma mlada udala, možda sam tu pogrešila, mlada sam i rodila decu. Iskreno, ništa nisam ni prošla – rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa procenio je da je njen savršen partner Dragan Burger koji živi u selu Tavankut u blizini Subotice i ima 36 godina. Radi u firmi za proizvodnju auto delova, a pre je radio na brodovima za krstarenje.

Međutim, budući mladoženja ima veoma zanimljivo porodično stablo, što je otkrio u razgovoru sa Milicom.

Moj otac se ženio četiri puta sa dve iste žene – rekao je Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od mogućih prepreka za sklapanje braka može biti mladina preterana opterećenost čistoćom. Ali, ekipa emisije “Brak na neviđeno“ polaže nade u ovonedeljni par.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi izbor i da li su Maja i Dragan jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Maja i Dragan konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

<
'