AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao najgledanija komercijalna televizija uz procenutalno malu razliku na prvoplasirani Javni servis. Koliko je u danu za nama Pink ubedljivo gledaniji, rezultati agencije Nilsen govore da je naša televizija gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na sve komecijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji u kategoriji gledalaca starosti od 18-49 godina, dok se najveća prednost ističe u grupi gledalaca urbane i ženske publike.

Čak tri pozicije među sedam najgledanijih emisija svih emitera u danu je za Pinkov inostrani serijski program: "Zakletva", "Dete" i "Nemoguća Ljubav".

Foto: Promo

Među top devet emisija u danu sa gotovo milionskim auditorijumom našla se emisja "Zadruga izbor potrčka", dok je Centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” u danu za nama najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Na listi najgledanijih formata je i Pinkov predizborni program, dok je jutarnji program naše kuće Novo jutro, najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. 

Foto: TV Pink

Ostanite odgovorni i budite uz vaš Pink. 

#Gledanost

#Televizija Pink

<
'