AKTUELNO

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović objavio je pravila za predstavljanje političkih partija u predizbornoj kampanji na našoj televiziji.

-Danas sam doneo odluke kada su u pitanju izbori i kada su u pitanju sve izborne aktivnosti. Tako da, želim da upoznam sve podnosioce lista i sve učesnike na narednim republičkim izborima - rekao je Mitrović.

Kako ističe, završeni su svi cenovnici koji se odnose na komercijalno oglašavanje, spotove i iznajmljene termine.

-Doneli smo odluku da svi podnosioci lista, zapravo svi učesnici na ovim izborima budu podjednako zastupljeni u informativnom programu u izbornim blokovima koji će biti posebno naznačeni. I ono što je, verovatno najatraktivnije za sve, svim političkim subjektima koji će učestvovati na ovim izborima obezbedili smo po jedan termin za predstavljanje u periodu između 6. i 12. juna, po dve, tri ili četiriji partije - naglasio je Mitrović.

-Ono što je važno za učesnike na ovim izborima, ako ih zanimaju komercijalni aspekti da se jave, informišu i dobiju cenovnike u marketing službi televizije Pink, a za ove besplatne da se jave glavnom uredniku informativnog programa Goranu Gmitriću - rekao je vlasnik TV Pink.

Mitrović kaže da mejl na koji mogu slati svoje zahteve je kabinet@rtvpink.com.

#Televizija Pink

#oglašavanje

#Željko Mitrović

'