AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina i među urbanom populacijom. Kada govorimo o kategoriji ženske publike, televizija Pink se sa 21 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika u Srbiji je poverenje poklonila našim informativnim emisijama. Tako je Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a sledi je i naš “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink Printscreen

Novu epizodu najzahtevnijeg Pinkovog projekta, serije “Crveni mesec” pratila je milionska publika, te se istorijski spektakl našao u samom vrhu gledanosti. I serije inostrane produkcije “Nemoguća ljubav”, “Dete” i “Zakletva” tradicionalno su ostvarile odlične rezultate.

Foto: Promo

Kasni večernji termin bio je rezervisan za autorsku emisiju Ognjena Amidžića, “Ami G Show”, koju je pratilo više od 1.000.000 gledalaca. Sa 22 odsto udela u gledanosti, “Ami G Show” je potvrdio poziciju najgledanije lejt najt emisije u Srbiji.

Foto: TvPink

Dešavanja u “Zadruzi” su i tokom proteklog dana intrigirala milionsku publiku. Pored direktnih uključenja u hiper rijaliti, neverovatnih 33 odsto auditorijuma gledalo je žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink

Hvala na ukazanom poverenj! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Amigi Sow

#Crveni mesec

#Dete

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Nemoguća ljubav

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zakletva