AKTUELNO

Trećeg dana ove nedelje, televizija Pink je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, bila najgledanija televizija u Srbiji!

Sa 21 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca -  među publikom starosti od 18 do 49 godine, u istoj kategoriji ali u Beogradu, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 24 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija i u kategoriji ženske publike. O uspehu televizije Pink govori i činjenica da je čak pet naših formata ušlo u top 10 najgledanijih emisija svih emitera.

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Podjednako dobre rezultate ostavrili su i ostali formati naše informativne redakcije – „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Finalne epizode najzahtevnijeg Pinkovog projekta „Crveni mesec“ izazvale su veliko interesovanje milionskog auditorijuma. Sa 17 odsto udela u gledanosti, nova epizodca istorijskog spektakla ušla je među 10 najgledanijih formata.

Foto: TvPink

Pinkova verna publika prati i inostrani igrani program, pa su se u samom vrhu gledanosti našle visokobudžetne turske serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“.

Foto: Promo

Televizija Pink bila je apsolutni lider i u večernjem terminu – blizu milion gledalaca pratilo je emisiju „Paparazzo lov“, koja se sa 26 odsto auditorijuma našla na šestoj poziciji najgledanijih emisija na svim televizijama. Fantastične rezultate ostvarila je i emisija „DNK“ koja je imala čak 32 odsto udela u gledanosti.

Foto: TvPink

Hiper rijaliti „Zadruga“ je i u danu za nama izazvao veliko interesovanje publike. Milionski auditorijum pratio je direktna uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, a uz emisiju „Zadruga – Pitanja gledalaca“ bilo je neverovatnih 37 odsto auditorijuma!

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

#dominacija