AKTUELNO

Televizija Pink je i u danu za nama bila najgledanija televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa gotovo 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija u odosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

U kategoriji ženske publike, televizija pink je sa 23 odsto udela u gledanosti bilo skoro duplo gledanija od Javnog servisa, ostavljajući iza sebe i ostale komercijalne emitere.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je ušla u top 10 najglednaijih emisija na svim televizijama, čime je potvrdila titulu najgledanije informativne emisije svih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i ostali informativni formati naše televizije: Pinkov “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kratka forma vesti “Minut, 2”, dok je jutarnji program “Novo jutro” sa 23 odsto auditorijuma bio najgledaniji jutarnji program svih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika je pratila i novu epizodu najzahtevnijeg Pinkovog projekta “Crveni mesec”. Sa blizu 1.000.000 gledalaca, nova epizoda istorijskog spektakla ušla je u top 10 najgledanijih emisija svih emitera i bila je najgledanija Pinkova emisija tokom jučerašnjeg dana.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Hiper rijaliti “Zadruga” je i u danu za nama okupirao pažnju milionske publike. Pored toga što su sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima pratili u direktnim uključenjima, publika je gledala i emisije “Zadruga – Pitanja gledalaca” u dnevnom terminu, dok je emisiju “Zadruga – Gledanje snimaka” u kasnom večernjem terminu pratilo neverovatnih 23 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Crveni mesec

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Televizija Pink

#Zadruga