AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Novu nedelju televizija Pink započinje kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa više od 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je u totalu bila gledanija od svih komercijalni emitera. Pored ukupne gledanosti, ružičasta televizija ostvarila je zapažene rezultate u odnosu na sve komercijalne televizije i u posebnim grupama gledalaca: među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima u Beogradu, ali i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je u kategoriji ženske publike bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink

Milionska publika poklonila je svoje poverenje našem informativnom programu. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a sa 19 odsto udela u gledanosti našla se u top 10 najgledanijih emisija. Podjednako dobre rezultate ostvarili su i ostali informativni formati: „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i Pinkov “Popodnevni dnevnik“.

Zapažene rezultate ostvarila je i zabavna redakcija – u samom vrhu geledanosti našli su se kratki formati emisija o poznatima „Ekskluzivno“, kao i „Premijera“.

Foto: Jelena Simonović/Pink.rs

I tokom večernjih termina, verna publika pratila je Pinkov serijski program. Poslednju epizodu istorijskog spektakla i najzahtevnijeg Pinkovog projekta „Crveni mesec“ pratilo je više od 1.000.000 gledalaca. Među najgledanijim formatima se tradicionalno našao i inostrani igrani program: visokobudžetne turske serije „Nemoguća ljubav“ i „Zakletva“.

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadruga“, okupirao je pažnju milionske publike. Pored dirketnih uključenja u hiper rijaliti, gledaoci su pratili i emisiju „Zadruga – Izbor potrčaka“, dok je 26 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

#Gledanost