AKTUELNO

Ne propustite poslednju epizodu osme sezone!

Nova neobična životna priča i nerešeni porodični odnosi ekipu emisije “DNK” ove srede od 23:30 časova vode u Obrenovac. U finalnoj epizodi osme sezone, voditeljka Natalija Simović daće sve od sebe da novim učsnicima donese istinu i mir za kojim tragaju.

Ovog puta, od ekipe emisije “DNK” pomoć je zatražila Danijela, koja želi da dokaže suprugu Simi da je biološki otac osamnaestomesečne bebe.

Skoro niko ne veruje da je Simin sin. To je moje prvo dete, čekala sam ga 14 godina. Ja sam ga rodila, ja znam da je moje, on ne zna – rekla je Danijela na početku razgovora-

Foto: TV Pink Printscreen

Problem u njihovom braku nastaje kada je Danijeli umrla majka, koja joj je bila najveći oslonac u životu. Zbog toga je Danijela odlučila da e vrati u porodičnu kuću. Ubrzo saznaje da je trudna, a u to vreme Sima je boravio kod sestre u Nemačkoj.

Sumnjam da je dete moje, zato što je više bila u porodičnoj kući nego sa mnom – rekao je Sima i priznao da su svađe među njima bile česte.

Foto: TV Pink Printscreen

Od tog trenutka Danijela i Sima ne žive zajedno, a sumnja je najveća prepreka u njihovim životima. Iako je i Sima sumnjao na početku, njegova majka ne najviše uticala na njega.

Muško kao muško, svako sumnja da to nije njegovo dete – rekla je Danijela.
Sumnjao sam na početku, ali tu je i uticaj moje majke. Postoji verovatnoća da dete nije moje – kaže Sima.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da više ne žive zajedno, Nataliju je zanimalo da li Danijela sumnja u Siminu vernost, kao što on sumnja u njenu.

Jel si ljubomorna, da li sumnjaš da ima nekih devojaka? – pitala je Natalija.
Pa sumnjam – odgovorila je Danijela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi razrešila sve nedoumice jednom zauvek, Danijela je rešila da pozove emisiju “DNK” i dokaže da je suprugu Simi bila verna.

Da li je Sima zaista otac Danijelinog deteta, i da li će njih dvoje nakon svega ostati zajedno, saznaćete u poslednjoj epizodi osme sezone emisije “DNK” u sredu 24. juna u 23:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka