AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, ružičasta televizija bila je ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. U kategoriji ženske publike, televizija Pink je sa 23 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je još jednom zauzela lidersku poziciju kao najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima sledi je i “Nacionalni dnevnik u 13” koji je pratilo 22 odsto auditorijuma, kao i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Foto: Pink.rs

Jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno” je i ovog četvrtka bio izbor verne Pinkove publike. Sa 16 odsto udela u gledanosti, “Brak na neviđeno” našao se na 8. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

I Pinkov inostrani serijski program tradicionalno beleži fantastične rezultate. Serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Dete” ušle su u top 10 najgledanijih emisija svih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima je i tokom jučerašnjeg dana privukao pažnju milionske publike. Pored direktnih uključenja u hiper rijaliti, gledaoci su netremice pratili emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca” u dnevnom terminu, dok je u večerenjem terminu neverovatnih 23 odsto auditorijuma gledalo emisiju “Zadruga – Gledanje snimaka”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti