AKTUELNO

Razgovarali smo sa Tamarom o Neveni, njenom odnosu sa Stevanom, ali i svim izazovima sa kojima se suočila tokom rada na seriji.

Veliko finale serije “Preživeti Beograd” zakazano je za subotu u 22 časa na TV Pink, kada će, posle osam meseci emitovanja, publika će imati priliku da vidi šta kraj donosi za junakinje serije, ali i sve živopisne likove koje su tokom života u Beogradu srele.

Produkcijska kuća “Contrast Studios” je glavne uloge poverila mladim glumicama koje su osvojila simpatije publike. Među njima je i Tamara Šustić koja je sjajno dočarala lik Nevene, devojke koja iz vojvođanskog sela Neuzine dolazi u Beograd kako bi ostvarila snove. Sada kada se serija završava, razgovarali smo sa Tamarom o Neveni, njenom odnosu sa Stevanom, ali i svim izazovima sa kojima se suočila tokom rada na seriji. Za početak, Tamara je dobila zadatak da opiše Nevenu.

Opisala bih je kao hrabru devojku, malo brzopletu, ali i kao devojku koja zna da uči na svojim greškama – kaže Tamara i dodaje daje surovi Beograd uspeo da promeni Nevenu, ali i sve likove:
Mislim da je sve njih uspeo da promeni, to tako uvek bude. Sazreli su.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

S obzirom na to da je u Neveninoj koži živela godinu dana, koliko je trajalo snimanje serije “Preživeti Beograd”, pitali smo Tamaru šta je uspela da nauči od nje.

Naučila me je strpljenju i naučila me je da ne pravim greške koje je ona pravila – rekla je Šustićeva i otkrila koji savet bi dala Neveni da može:
Ništa, samo da ostane svoja.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Gledaocima je posebno zanimljiv bio Nevenin odnos sa Stevanom, njenim drugom iz detinjstva i momkom sa kojim je nakon dolaska u Beograd u više navrata raskidala. Na pitanje da li bi Nevena nešto zamerila Stevanu, Tamara odgovara – ništa.

Stevan je veoma uticao na Nevenin razvoj. Na kraju kada se sve sumira, ona pamti samo ono najlepše iz njihovog odnosa, tako da mu Nevena više ništa ne bi zamerila. Oni su nekako baš povezani, od detinjstva se znaju, i onda ta linija njenog odnosa sa Stevanom mi je bila glavna u građenju Neveninog lika – objasnila je mlada glumica.

Kako je snimanje serije trajalo godinu dana, zanimalo nas je sa kojim izazovima se Tamara susrela.

Najveći izazov su bili moji prvi snimajući dani. Bilo je zanimljivo učiti kako se raspoređuje energija na ceo snimajući dan, čuvati se, brinuti o sebi, spremati se, biti u koncentraciji. Tako da bilo je baš dosta lekcija koje sam naučila i presrećna sam što mi se dogodio ovaj projekat – iskrena je Tamara.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Publika širom regiona je Tamaru zavolela upravo kao Nevenu, a ona otkriva koji lik bi volela da je igrala u seriji “Preživeti Beograd”.

Svi likovi su prelepo napisani, ja uvek kažem da su to neki cvetovi koje je Đorđe (Milosavljević) napisao, tako da mislim da bi bilo zanimljivo igrati svaku ulogu – kaže Tamara.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Na pitanje šta će se u oslednjoj epizodi dogoditi sa Nevenom, a posebno sa njenim odnosom sa Stevanom, Tamara je ostala tajanstvena.

Pa ne smem ništa da otkrivam, sad je kraj, videćete – rekla je Tamara kroz osmeh.

Dakle, da biste saznali šta kraj serije donosi Neveni i Stevanu, ali i svim ostalim likovima koje ste tako pažljivo pratili osam meseci, moraćete da se strpite do poslednje epizode serije “Preživeti Beograd”, koja je na programu TV Pink u subotu 27. juna u 22 časa!

View this post on Instagram

Produkcijska kuća “Contrast Studios” je glavne uloge poverila mladim glumicama koje su osvojila simpatije publike. Među njima je i Tamara Šustić koja je sjajno dočarala lik Nevene, devojke koja iz vojvođanskog sela Neuzine dolazi u Beograd kako bi ostvarila snove. Sada kada se serija završava, razgovarali smo sa Tamarom o Neveni, njenom odnosu sa Stevanom, ali i svim izazovima sa kojima se suočila tokom rada na seriji. Za početak, Tamara je dobila zadatak da opiše Nevenu. - Opisala bih je kao hrabru devojku, malo brzopletu, ali i kao devojku koja zna da uči na svojim greškama – kaže Tamara i dodaje daje surovi Beograd uspeo da promeni Nevenu, ali i sve likove: - Mislim da je sve njih uspeo da promeni, to tako uvek bude. Sazreli su. Da biste saznali šta kraj serije donosi Neveni i Stevanu, ali i svim ostalim likovima koje ste tako pažljivo pratili osam meseci, moraćete da se strpite do poslednje epizode serije “Preživeti Beograd”, koja je na programu TV Pink u subotu 27. juna u 22:00! @tamarasustic @preziveti.beograd @contrast.studios @rados.bajic.officialpage @nedeljko.bajic.24 #preživetobeograd #prezivetibeograd #serija #tvserija #poslednjaepizoda #contraststudios #tvpink #rtvpink #televizijapink #komedija #tvshow #subota #domacaserija

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Tamara Šustić

#Televizija Pink

#glumica

#preživeti beograd

#serija