AKTUELNO

Hvala što smo vaš izbor već 25 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Još jednu nedelju televizija Pink započela je kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedni zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 21 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere, kao i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što je bila gledanija u totalu, ružičasta televiziji ostvarila je prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali u prestonici, među urbanom populacijom i publikom iz Beograda. Televizija Pink je sa 25 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija među svim komercijalnim televizijama i Javnim servisom u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Milionska publika poklonila je poverenje informativnom programu naše televizije. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledaniji informativni format svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i ostale informativne emisije: “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”. Sa udelom u gledanosti od 22 odsto, na listi najgledanijih emisija našao se i naš jutarnji program “Novo jutro”, koje je bilo najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih televizija.

Foto: TV Pink Printscreen

I Pinkov inostrani serijski program bio je izbor publike u Srbiji. Serije “Nemoguća ljubav” i “Zakletva” našle su se na 5. i 6. poziciji top 10 najgledanijih formata, dok se prva epizoda nove turske serije “Surova ljubav”, koju je pratilo 17 odsto auditorijuma, našla na 8. mestu.

Dešavanja u hiper rijalitiju “Zadruga” izazvala su ogromno interesovanje gledalaca. Pored toga što je publika sva turbulentna dešavanja pratila u direktnim uključenjima, 21 odsto auditorijuma gledao je emisiju “Zadruga – Izbor potrčka”, dok je neverovatnih 27 odsto gledalaca bilo uz emisiju “Pretres nedelje sa Milanom”.

#Gledanost