AKTUELNO

Ne propustite poslednju epizodu najgledanijeg šou programa za upoznavanje.

Ovog četvrtka od 22 časa je na programu TV Pink poslednja epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” u ovoj sezoni. U ovonedeljnoj epizodi upoznaćete nove kanidate kojima će voditeljka Milica Kon pomoći da se pripreme za venčanje, dok je na njima konačna odluka da li žele da sklope brak.

Ovonedeljna mlada je Danica Kokorović, koja ima 33 godine i dolazi iz Beograda. Iako je imala nekoliko ozbiljnih veza, Danica se nije udavala i nema dece. Zaposlena je na železnici.

Radila sam kao pregledač kola, to su oni ljudi koji idu sa čekićem pored voza i udaraju – objasnila je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Milica je ubrzo otkrila da je mlada svesno oterala sve svoje momke, ali i neodlučnog muškarca.

Znali smo se mesec, dva, pre nego što sam ga zaprosila – rekla je Danica, a Milica nije očekivala ovakvo priznanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihiloga emisije “Brak na neviđeno” procenio je da je Daničin savršeni partner Boško Elez koji ima 36 godina i takođe dolazi iz Beograda. Radi kao menadžer restorana i rekreativno se bavi sportom. Kao i Danica, do sada se nije ženio i nema dece.

Možda sam dosta lutao, nikad se nisam vezivao za jednu određenu osobu – rekao je Boško.

Foto: TV Pink Printscreen

I Danica i Boško smatraju da im je učešće u emisiji “Brak na neviđeno” jedina šansa u životu da zasnuju porodicu.

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi izbor i da li su Danica i Boško ipakjedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Danica i Boško pronaći pravu ljubav, saznaćete u finalnoj epizodi druge sezone emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka