AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je tokom jučerašnjeg dana najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera u Srbiji. Pored totala, ružičasta televizija je ostvarila prednost u odnosu na sve komercijalne televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbalnom populacijom, ali i gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je sa 23 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije, uključujući i Javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa 19 odsto udela u gledanosti, “Nacionalni dnevnik” našao se među top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama. I ostale informatvine emisije ostvarile su odlične rezultate: Navionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i naše sportske vesti.

Foto: TV Pink

Poslednju epizodu druge sezone jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” pratilo je čak 24 odsto auditorijuma, te se našao na 4. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama i bio ujedno najgledanija Pinkova emisija u danu. Na listu najgledanijih emisija ušle su i naše kratke forme vesti o poznatima: “Premijera” i “Ekskluzivno”.

Foto: TvPink

Foto: TV Pink Printscreen

I Pinkov inostrani igrani program bio je izbor publike: turske serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Još nedelju dana ostalo je do superfinala “Zadruge”, a dešavanja u hiper ijalitiju ne prestaju da intrigiraju publiku u Srbiji. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je u dnevnom terminu pratila emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca”, dok je neverovatnih 26 odsto auditorijuma gledalo emisiju “Zadruga – Gledanje snimaka”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink! 

#Gledanost

#Televizija Pink