AKTUELNO

Hvala što smo vaš izbor već 25 godina! Ostanite uz vašu televizju Pink!

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink! Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, kako u odnosu na sve komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija je bila je neprikosnoveni lider u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti 18 do 49 godina, među publikom u Beogradu, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom nedelje, televizija Pink je bila je čak duplo gledanija od Javnog servisa Srbije u kategoriji publike starosti od 18 do 49 godina na teritoriji Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je i tokom vikenda bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, a najveću prednost ostvarila je u nedelju sa neverovatnih 26 odsto udela u gledanosti.

I ove nedelje, emisija “Hit Tvit” bila je najgledanija Pinkova emisija u danu. Gostovanje zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i pulmologa Branimira Nestorovića pratilo je više od 1.300.000 gledalaca, te se “Hit Tvit” kao najgledaniji politićki talk show našao na 5. mestu top liste nagledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je I drugi informativni formati: “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i Pinkove sportske vesti. U nedelju, “Novo jutro” je sa 23 odsto auditorijuma bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na sve televizije, uključujući i Javni servis.

Foto: TV Pink

Podjednako uspešna bila je i Pinkova zabavna redakcija: reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov” ušlo je na listu najgledanijih emisija. Gostovanje aktuelnih zadrugara u emisiji “Magazin In” pratilo je čak 25 osto auditorijuma, te se autorski talk show Sanje Marinković našao na 8. poziciji najgledanijih emisija svih emitera. U nedelju, emisija “Premijera – Vikend special”, koju uređuje i vodi Ognjen Nestorović, ušla je top 10 najgledanijih emisija i bila je najgledanija zabavna emisija u danu.

 Pinkov inostrani igrani program ostvario je zapažene rezultate – turske serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Milionska publika netremice je pratila dešavanja u hiper rijalitiju “Zadruga”, čije je superfinale zakazano za 11. jul. Pored direktnih uključenja, Pinkova verna publika pratila je emisije “Zadruga – Gledanje snimaka”, “Zadruga – Nominacije” i “Zadruga – Uspomene”. Sinoćnje izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija u region pratilo je čak 24 odsto gledalaca, dok je spektakularnu “Zadrugoviziju – Karaoke obračun” gledalo neverovatnih 29 osto auditorijuma.

#Gledanost