AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni ostanite uz program televizije Pink!

I ovu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija televzija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledansti agencije Nilsen. Sa čak 21 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je ubedljivo prvo mesto, ostavljajući iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija od svih televizija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali u Beogradu, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 24 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 19 odsto udela u gledanosti bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Podjednako dobre rezultate ostvarile su i drugi informativne emsiije: “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik” koji je gledalo 22 odsto auditorijuma, kao i kratka forma vesti “Minut, 2”, koja se našla na 5. poziciji najgledanijih formata u danu.

Foto: TV Pink

Pinkova verna publika pratila je i inostrani serijski program – turske serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” zauzele su šesto, sedmo i osmo mesto na listi top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama.

Treća sezona “Zadruge” ušla je u finalnu nedelju, a milionska publika s nestrpljenjem očekuje spektakularno superfinale zakazano za 11. jul. Pored direktnih uključenja u hiper rijaliti koji je osvojio Balkan, čak 25 odsto gledalaca pratilo je specijalnu emisiju “Zadruga – Izbacivanje” koju je vodila Dušica Jakovljević.

#Gledanost

#TV Pink