AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, a pored totala, prednost je ostvarila i u posebnim grupama gledalaca: među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među publikom iz Beograda.

Televizija Pink je sa 22 odsto udela u gledanosti bila najgledanija televizija u kategoriji ženske populacije u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je i tokom jučerašnjeg dana najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Sledi je Pinkov “Popodevni dnevnik”, kao i kratka forma vesti “Minut, 2”. Na 8. poziciji top liste najgledanijih emisija svih televizija našlo se i obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića povodom stanja u vezi sa epidemijom koronavirusa u našoj zemlji.

Foto: Promo

Verna publika pratila je i naš inostrani serijski program – visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Nemoguća ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je neprikosnoveni lider i u večernjem terminu. Utorak je tradicionalno rezervisan za najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Autorska emisija Ognjena Amidžića se sa više od 1.100.000 gledalaca našla na 7. mestu liste top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika netremice prati dešavanja u finalnoj nedelji hiper rijalitija “Zadruga”, čije je superfinale zakazano za subotu 11. jul. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 23 odsto auditorijuma pratilo je poslednju žurku u ovoj sezoni “Zadruge”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni prema sebi i drugima i ostanite uz televiziju Pink!

#Gledanost