AKTUELNO

Televizija Pink nastavlja da ostvaruje odlične rezultate – i tokom jučerašnjeg dana bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je daleko gledanija od Javnog servisa Srbije, a sa neverovatnih 26 odsto udela u gledanosti bila je gledanija od preostale tri komercijalne televizije zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima na teritoriji Beograda. Televizija Pink je sa čak 27 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategorji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Specijalne emisije informativne redakcije povodom protesta u Beogradu pobudile su interesovanje milionske publike. Čak 29 odsto auditorijuma pratilo je obraćanje ministra policije Nebojše Stefanovića povodom protesta, te se ova emisija našla na drugom mestu najgledanijih emisija na svim televizijama. Treće mesto zauzelo je obraćanje predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića o protestima zbog novih mera protiv virusa Kovid-19, koje pre pratilo 31 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

“Nacionalni dnevnik – Specijalno izdanje” koji je tokom celog dana vodio Predrag Sarapa zauzeo je 6. poziciju u top 10 najgledanijih formata. Čak 29 odsto auditorijuma i više od 2.100.000 gledalaca pratilo je specijalno izdanje “Nacionalnog dnevnika” i Sarapine goste koji su komentarisali aktuelnu situaciju zbog protesta u Beogradu. Odlične rezultate ostvarili su i Pinkov “Jutarnji dnevnik”, kao i “Nacionalni dnevnik u 13”. Tokom jučerašnjeg dana, “Novo jutro” je sa 28 odsto udela u gledanosti bilo najgledaniji jutarnji program na svim televizijama!

Foto: TV Pink

Televizija Pink je i u kasnom večerenjem terminu bila izbor milionske publike, koja netremice prati finalnu nedelju u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima “Zadruga”. U susret spektakularnom superfinalu hiper rijalitija zakazanom za subotu, neverovatnih 28 odsto auditorijuma pratilo je emisiju “Zadruga – Izbacivanje”, koju vodi Dušica Jakovljević.

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni i ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost