AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa čak 23 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider i iza sebe je ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Tradicionalno, televizija Pink je sa 26 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana, informativna emisija “Nacionalni dnevnik – specijalno izdanje”, koju je vodio Predrag Sarapa, bila je najgledanija Pinkova emisija u danu. Sa više od 1.200.000 gledalaca, emisija “Nacionalni dnevnik – specijalno izdanje” našla se na 5. poziciji top liste najgledanijih emisija. Obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića iz Pariza je u okviru formata “Poslednja vest” pratilo čak 22 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Milionska publika izabrala je da se informiše i uz ostale formate naše informativne redakcije, te su se u samom vrhu gledanosti našli Pinkov Jutarni dnevnik, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”.

I naš inostrani igrani program ostvario je odlične rezultate. U top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama našle su se i visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Nemoguća ljubav”.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika pratila je dešavanja u finalnoj nedelji najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, “Zadruga”. U susret spektakularnom superfinalu koje se održava sutra u 21 čas, milionski auditorijum je, pored direktnih uključenja pratio i specijalne emisije: uz “Zadruga – Pitanja gledalaca” bilo je 22 odsto auditorijuma, dok je emisiju “Zadruga – Izbacivanje” pratilo neverovatnih 30 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala što nam poklanjate poverenje već 25 godina! Ostanite odgovorni i ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink