AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je i tokom proteklog vikenda bila neprikosnoveni lider! Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je ubedljivo najgledaija televizija u Srbiji, gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa. Pored totala, ružičasta televizija je u petak, subotu i nedelju ostvarila veliku prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među publikom iz prestonice. Televizija Pink je u danima vikenda bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije i u kategoriji ženske publike, a najveću prednost  ostvarila je u subotu, kada je uz naš program bilo čak 29 odsto ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Subotu je obeležila spektakularna završnica treće sezone hiper rijalitija “Zadruga”! Superfinale “Zadruge 3“ je sa 33 odsto udela u gledanosti i više od 1.500.000 gledalaca bilo najgledanija emisija u danu na svim televizijama! U periodu od 2 sata nakon ponoći pa do pola 6 ujutru, odnosno do samog proglašenja pobednika, superfinale “Zadruge 3” gledalo je neverovatnih 57 odsto auditorijuma! U nedelju, intervju Dušice Jakovljević sa pobednicom “Zadruge”, Ivom Grgurić ,pratilo je čak 23 odsto gledalaca. Tokom petka i subote, direktna uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima pratila je milionska publika, a 39 odsto auditorijuma gledalo je u petak emisiju “Zadruga – Izbacivanje”.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs, E-Stock/mMiloš Rafailović

Emisija Verice Bradić “Hit Tvit” bila je u nedelju najgledanija Pinkova emisija u danu. Skoro 1.600.000 gledalaca pratilo je ekskluzivno gostovanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića povodom svih aktuelnih dešavanja, čime je “Hit Tvit” opravdao titulu najgledanije političke talk show emisije u Srbiji. Milionska publike je tokom vikenda na televiziji Pink pratila i vanrednu konferenciju za novinare Kriznog štaba o stanju u vezi sa kornavirusom, obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Pariza, kao i obraćanje direktora policije Vladimira Rebića. Tokom petka i nedelje, vaš izbor bilo je i specijalno izdanje “Nacionalnonog dnevnika” povodom protesta u Beogradu, koje je u petak pratilo blizu 1.900.000 gledalaca. Odlične rezultate ostvarili su I drugi informativni formati: “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i sportske vesti. U danima vikenda, “Novo jutro” je bilo ubedljivo najgledaniji jutarnji program u Srbiji!

Foto: Tv Pink

Foto: TV Pink

Zabavna Redakcija je takođe ostvarila fantastične rezultate: kratka forma vesti o poznatima “Ekskluzivno”, reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, kao i autorska emisije Sanje Marinković “Magazin In”. Emisiju “Premijera – Vikend specijal”, koju uređuje i vodi Ognjen Nestorović, pratilo je više od 1.200.000 gledalaca. “Sa 24 odsto udela u gledanosti, “Premijera – Vikend specijal” ušla je u top 10 najgledanijih emisija u danu!

Foto: Jelena Simonović/Pink.rs

Hvala što smo vaš izbor! Ostanite odgovorni i ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink