AKTUELNO

Hvala što smo vaš izbor! Ostanite bezbedni i odgovorni i ostanite uz program televizije Pink!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 21 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je trećeg dana ove nedelje bila ubedljivo najgledanija televizija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim u totalu, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji iz prestonice, među urbanom popuacijom, kao i među gledaocima iz Beograda. Televizija Pink je sa 24 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija televizija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a fantastične rezultate ostvarili su i ostali informativni formati: „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Čak 23 odsto auditorijuma pratilo je konferenciju za novinare Krizng štaba za borbu protiv koronavirusa.

Verna Pinkova publika pratila je i naš inostrani igrani program: visokobudžetne turske serije „Zakletva“, „Surova ljubav“ i „Nemoguća ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavna redakcija televizije Pink ostvarila je fantastične rezultate. Dešavanja iza kulisa superfinala „Zadruge“, kao i šta su posle završetka rijalitija radili zadrugari i koji ljubavni parovi su opstali, zabeležila je kamera emisije „Paparazzo lov“. Sa čak 23 odsto udela u gledanosti i više od 1.000.000 gledalaca, poslednja emisija „Paparazzo lova“ u ovoj televizijskoj sezoni, zauzela je drugo mesto na listi Najgledanijih emisija svih emitera. Na ovoj listi je visoku poziciju zauzelo i reprizno izdanje emisije „Ami G Show“, u kojoj je gostovalo četvoro prvoplasiranih superfinalista „Zadruge“.

Foto: Pink.rs, E-Stock

U kasnom večernjem terminu, gledaoci u Srbiji pratili su emisiju „Zadruga – Narod pita“. Milan Milošević ugostio je Lunu Đogani i Anabelu Atijas, a prvo televizijsko suočavanje majke i ćerke posle završetka „Zadruge“ pratilo je 28 odsto auditorijuma.

#Gledanost