AKTUELNO

Kakve su šanse za povratak na zemlju!?

TV Pink svoj renome prvenstveno je izgradila kada je njen izbor pao na veliki i dobar odabir filmova koje je nudila publici na svom samom početku. Kako je televizija rasla, sa njom su dolazile i nove napredne ideje, ali je asocijacija ostala prepoznatljiva. Sada, TV Pink, u okviru svog letnjeg bioskopa nudi veliki izbor filmskih hitova, od najnovijih blokbastera preko holivudskih klasika, do dragulja svetske kinematografije.

Šesti u nizu, film “ Gravitacija ” (GRAVITY) iz 2013. godine prikazaće se u subotu 18. jula u jedan sat nakon ponoći na kanalu TV Pink. Doktorka Rajan Ston, prvi put leti u svemir, a društvo joj pravi iskusni astronaut Met Kovalski, kome je ovo poslednja misija pred penziju. Ono što je trebalo da bude rutinska popravka teleskopa, ubrzo se pretvara u pravi pakao kada komadići ruskog satelita pogađaju njihovu letelicu i ostavljaju dr.Ston i Kovalskog jedine u svemirskom beskraju, gde imaju samo jedno drugo. Zaglušujući muk ukazuje na to da su izgubili svaku vezu sa Zemljom kao i svaku šansu za spas. Strah se pretvara u paniku, a svaki uzdah troši još ono malo kiseonika što im je ostalo. Neiscrpna želja za životom suočava se licem u lice sa tamom svemira! Ovu američko-britansku filmsku dramu sa elementima psihološkog trilera, režirao je Alfonso Kuaron, koji je takođe i scenarista, producent i montažer ovog filma nagrađenog sa sedam Oskara – šest u tehničkim kategorijama i Oskarom za najboljeg reditelja. Glavne uloge tumače maestralni oskarovci, Sandra Bulok i Džorž Kluni.

Sandra Bulok, izabrana je nakon višemesečnog traganja za glavnu glumicu ostvarenja koji ostavlja bez daha i reči. 2012. godine proglašena je za najplaćeniju glumicu, a zahvaljujući “Gravitaciji” 2013. i 2014. godine je zadržala prvo mesto na listi najplaćenijih u Holivudu, sa zaradom od 51 milion dolara. Za ulogu u filmu “Gravitacija” dobila je najveće pohvale u svojoj karijeri i mnogi su Sandrino izvođenje doktorke Rajan Stoun nazvali njenom životnom ulogom.

Foto: Fonet

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Muzika na filmu, kao i u životu, veoma snažno deluje na svest i osećanja. Dodatnu napetost u “Gravitaciji” donosi i izvrsna muzika koju je komponovao Stiven Prajs, a koja odlično prati menjanje stanja napetosti i kratkih predaha.

TV Pink, najgledaniji emiter u Srbiji, svojoj milionskoj publici poklanja ovog leta pažljivo biran filmski program, svakog dana nakon ponoći, koji opravdava očekivanja i šalje poruku da je uz svoje verne gledaoce svaku noć i dan skoro već 26 godina.

View this post on Instagram

Svake večeri vas na TV Pink očekuje letnji bioskop i najbolji filmski naslovi! Večeras, sat vremena nakon ponoći, pogledajte naučno – fantastični triler “Gravitacija” (“Gravity”) sa Sandrom Bulok, Džrdžom Klunijem i Edom Harisom. Oskarovci Sandra Bulok i Džorž Kluni igraju u ovom napetom trileru koji je napisao, režirao i producirao Alfonso Kuaron, a čija se radnja odvija u bekrajnom i okrutnom carstvu dalekog svemira. Dr Raan Stoun je izuzetna medicinska inženjerka na prvoj svemirskoj misiji, a astronaut veteran Met Kovalski komanduje poslednjim letom pre odlaska u penziju. Za vreme, nazgled, rutinske šetnje svemirom događa se katastrofa. Letelica je uništena, a njih dvoje ostaju potpuno sami – usmereni samo jedno na drugo i tumaranje u beksrajnom crnilu. Zaglušujuća tišina govori im da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, kao i šansu za spasavanje. Dok strah prerasta u paniku, svakim udahom troše ono malo preosalog kiseonika, a jedini put do kuće možda ih čeka još dalje u zastrašujućem svemirskom prostranstvu. Ostanite odgovorni i provedite #letonapinku uz naš filmski maraton! “Gravitacija” večeras u 01:00 na TV Pink! #letonapinku #pinkleto #pinkcelunocidan #pinkovletnjibioskop #pinkovfilmskimaraton #televizijapink #rtvpink #tvpink #movies #movienight #gravity #gravitacija #scifi #sciencefiction #thriller #scifithriller #naučnafantastika #triler

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Džordž Kluni

#Film

#Gravitacija

#Leto na Pinku

#Pink leto

#Pinkov filmski maraton

#Pinkov letnji bioskop

#Sandra Bulok

#TV Pink