AKTUELNO

Uzbudljivi triler samo uz Pink leto.

Pinkov letnji bioskop ove nedelje je počeo i sa sobom doneo pravo letnje osveženje, koje smo svi željno iščekivali. Geslo ružičaste televizije je da ostanemo odgovorni, ali i da naša potreba za dobrom zabavom bude ispunjena. TV Pink od svog samog početka imala je sluha za selekciju najboljih filmova, a tradicija se u novim letnjim filmskim susretima, po svemu sudeći nastavlja.

Sedmi u nizu, film “Zabranjen pristup ” (FIREWALL) iz 2006. godine prikazaće se u nedelju 19.jula u jedan sat nakon ponoći na kanalu TV Pink.Specijalista za bezbednost računara Džek Stenfild radi za banku koja je smeštena u Sijetlu. Džek je izgradio karijeru i reputaciju tako što je dizajnirao najefikasniji kompjuterski sistem za odbranu od krađa, koji štiti banke od konstantne pretnje najkaljenijih hakera. Njegov posao omogućava mu udoban život, kao i njegovoj supruzi arhitekti i njihovoj deci. Ipak, u Džekovom sistemu postoji ranjivo mesto na koje nije računao, a to je - on sam. To je slaba tačka koju će iskoristiti jedan prevejan i pametan lopov. Kontrola nad čitavim Džekovim životom sada se dovodi u pitanje. Glavne uloge tumače slavni Harison Ford, Virdžinija Medsen i Pol Betani. “Zabranjen pristup ” rađen je po scenariju Džoa Forta, a za režiju ovog uzbudljivog trilera bio je zadužen Ričard Lonkrejn.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Harison Ford jedan je od najpopularnijih glumaca našeg vremena. Glavnim ulogama u blokbasterima kao što su trilogije “Ratovi zvezda“ i “Indijana Džouns“, “Begunac“, “Predsednički avion“ i “Patriotske igre“ postao je otelovljenje američkog heroja za ljubitelje filma širom sveta. Bio je nominovan za Oskara i Zlatni globus za svoju ulogu u napetom trileru “Svedok“ , a za Zlatni globus za glavne uloge u filmovima “Sabrina“ , “Begunac“ i “Obala komaraca“. Godine 2000. primio je nagradu za životno delo Američkog instituta za film, a 2002, na dodeli Zlatnog globusa, dobio je nagradu “Sesil B. Demil“ za životno delo. Na tom događaju Ford se upoznao sa tada 38-godišnjom glumicom Kalistom Flokhart (glavnom glumicom popularne serije “Ali Mekbil”) i za njega je istog trenutka sve ostalo postalo nevažno. Njihov odnos, zbog razlike u godinama, uzburkao je svetsku javnost, a on je pristajao na razgovor sa medijima samo ako su se pitanja ticala njegovih profesionalnih ili filantropskih aktivnosti, kojih je od 2000. bilo sve više. Ford je učestvovao u akcijama za očuvanje prirode i zaštitu okoline, pa je 2006. dobio i uglednu nagradu "Jules Verne Spirit of Nature". Humanu populaciju, još više je privukao kada je zabranio lovcima da zalaze na njegovo imanje i tamo love jelene, a 2006. je na Dan zahvalnosti u Los Anđelesu organizovao i platio večeru za četiri hiljade beskućnika.

Pink leto ove večeri donosi uzbudljivi triler, a filmski maraton donosi novu dozu filmskih ostvarenja koju najgledanija domaća komercijalna televizija sa ponosom predstavlja svojoj publici, svako veče sat vremena nakon ponoći.

View this post on Instagram

Svake večeri vas na TV Pink očekuje letnji bioskop i najbolji filmski naslovi! Večeras, sat vremena nakon ponoći, pogledajte akcioni triler “Zabranjeni pristup” (“Firewall”), sa Harisonom Fordom, Virdžinijom Madsen, Polom Betanijem i Karli Šreder u glavnim ulogama. Specijalista za kompjutersko obezbeđenje Džek Stenfild radi za Lendrok Pacifik banku, smeštenu u Sijetlu. Visoki funkcioner banke od poverenja je izgradio karijeru i reputaciju kao tvorac najefikasnijeg kompjuterskog sistema protiv krađe u industriji, koji štiti finansijska sredstva banke od sve veće pretnje sofisticiranih internet hakera. Radno mesto i položaj omogućili su Džeku, njegovoj ženi Bet i deci lagodan život – lepu kuću i vikendicu na obali, van grada. Ali, Džekov sistem poseduje slabost na koju nije računao, a koju će jedan okrutan i spretan lopov iskoristiti. Bil Koks je proučavao DŽeka i njegovu porodicu tokom većeg dela godine, prisluškivao je njihove razgovore i proučavao svakodnevne aktivnosti pomoću čitavog arsenala digitalih video rekordera i paraboličnih mikrofona koji odaju najintimnije informacije… Ostanite odgovorni i provedite #letonapinku uz naš filmski maraton! “Zabranjen pristup” večeras u 01:00 na TV Pink! #letonapinku #pinkleto #pinkcelunocidan #pinkovletnjibioskop #pinkovfilmskimaraton #televizijapink #rtvpink #tvpink #movies #movienight #firewall #zabranjenpristup #thriller #triler #actionthriller #akcionitriler

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Film

#Harison Ford

#Leto na Pinku

#Pink celu noc i dan

#Pink leto

#Pinkov filmski maraton

#Pinkov letnji bioskop

#TV Pink

#ZABRANJEN PRISTUP