AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga što je u totalu bila najgledanija, televizija Pink je u danima vikenda ostvarila značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je tkom prethodna tri dana bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike, ostavljajući iza sebe, sa drastičnom razlikom, sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Tokom ovog vikenda, građani Srbije odabrali su da se informišu uz Pinkov informativni program. Pinkov centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je tokom sva tri dana vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popdnevni dnevnik”, kao i kratka forma festi “Minut, 2”, koja je u subotu zauzela 6. mesto na listi najgledanijih emisija.

Foto: TV Pink

Veliki broj gledalaca je na televiziji Pink pratio i konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Tokom petka i nedelje, “Novo jutro” bilo je zvanično najgledaniji jutarnji program u Srbiji, kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

I ove nedelje, autorska emisija Verice Bradić “Hit Tvit” našao se u samom vrhu gledanosti. Više od 1.200.000 gledalaca pratilo je gostovanje epidemiologa Predraga Kona i medijskog konsultanta Ivana Radovanovića, čime je “Hit Tvit” potvrdio poziciju najgledanije političke talk show emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkove zabavne emisije bile su izbor milionske publike i ovog vikenda. Čak 18 odsto auditorijuma pratilo je u subotu letnje izdanje autorske emisije Sanje Marinković, “Magazin In”.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja je tradicionalno bila rezervisana za “Premijera – Vikend specijal”. Rođendansko izdanje autorske emisije Ognjena Nestorovića pratilo je 19 odsto auditorijuma i više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: Promo

Verna publika je pratila i naš inostrani igrani program – visokobudžetne serije “Nemoguća ljubav”, “Zakletva” i “Surova ljubav” su se u danima vikenda našle u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Učesnici “Zadruge 3” nastavljaju da intrigiraju javnost i nakon završetka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Emisije “Zadruga – Narod pita” su tokom petka, subote i nedelje bile izuzetno gledane, ali je najveće interesovanje izazvala subotnja emisija – gostovanje Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Ivane Šopić pratilo je neverovatnih 21 odsto auditorijuma.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanit odgovorni i ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost