AKTUELNO

Uzbudljiva akciona avantura samo uz Pink leto.

Pinkov letnji bioskop ove nedelje je počeo i sa sobom doneo pravo letnje osveženje, koje smo svi željno iščekivali. Geslo ružičaste televizije je da ostanemo odgovorni, ali i da naša potreba za dobrom zabavom bude ispunjena. TV Pink od svog samog početka imala je sluha za selekciju najboljih filmova, a tradicija se u novim letnjim filmskim susretima, po svemu sudeći nastavlja.

Film ''300 - Uspon carstva'' prikazaće se večeras na televiziji Pink. Grrčki general Temistokle pokušava da ujedini Grčku predvodeći napad na Persijance, kojima komanduju prevrtljivi kralj bog Kserks i zavodljiva i ambiciozna Artemizija, osvetoljubiva zapovednica persijske mornarice. „300: Uspon carstva“, ispričan sa podjednako upečatljivim, vizuelnim stilom kao i blokbaster „300“, predstavlja novo poglavlje epske sage, čija radnja se dešava na novom borilištu – moru – dok Temistokle, državnik koji je postao vojnik, pokušava da ujedini celu Grčku predvodeći bitku koja će promeniti tok rata.

Ova akciona avantura prikazuje Temistokla koji se suprotstavlja mnogobrojnim persijskim silama pod vođstvom podmuklog kralja boga Kserksa i zavodljive, osvetoljubive i ambiciozne Artemizije, zapovednice persijske mornarice. Brojno nadjačan, ali ne i nadmudren, grčki general stavlja sve na kocku zbog odvažnog plana koji bi mogao da zapečati sudbinu njegove zemlje i budućnost demokratije.

Pink leto ove večeri donosi uzbudljivu akcionu avanturu, a filmski maraton donosi novu dozu filmskih ostvarenja koju najgledanija domaća komercijalna televizija sa ponosom predstavlja svojoj publici, svako veče sat vremena nakon ponoći.

Video: Promo

Autor: Pink.rs