AKTUELNO

U danu iza nas, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 19 odsto, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, a pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima iz Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija bila je izbor milionske publike – “Nacionalni dnevnik” je I tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i ostali informativni formati: “Nacionalni dnevnik” u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”. 19 odsto auditorijuma pratilo je na televiziji Pink konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Foto: TV Pink

Tokom jučerašnjeg dana, “Novo jutro” bilo je najgledaniji jutarnji program u Srbiji – sa 22 odsto, Pinkov jutarnji program ostavio je iza sebe iste formate na svim komercijalnim televizijama, ali i Javnom servisu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova verna publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Čak 21 odsto auditorijuma bilo je uz najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Gostovanje superfinalista "Zadruge" Tare Simov, Jelene Pešić, Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Đukića kod Ognjena Amidžića pratilo je blizu 1.100.000 gledalaca. Na listi najgledanijih emisija se tokom jučerašnjeg dana našlo i reprizno izdanje autorske emisije Ognjena Nestorovića, “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila je emisija posvećena najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Emisiju “Zadruga- Narod pita”, u kojoj je Milan Milošević ugostio Ivanu Šopić i Stefana Karića, pratilo je 27 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite bezbedni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost