AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima mrenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Osim u totalu, ružičasta televizija bila je gledanija u dnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Sa čak 22 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve emitere.

Informativni program naše televizije je bio izbor milionske publike. Kratka forma vesti “Minut, 2” se sa 21 odsto udela u gledanosti našla u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijam, a slede je drugi fomati: “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, kao i Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa 19 odsto auditorijuma pratilo je na našoj televiziji.

Pinkova verna publika veče je provela uz naš inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Surova ljubav”.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednju epizodu 11. sezone “Paparazzo lova” pratilo je 22 odsto auditorijuma i blizu million gledalaca, te se našla na 7. poziciji top 10 najgledanijih formata na svim televizijama. Publika je netremice pratila i emisiju posvećenu učesnicima treće sezone najgledanijeg rijalitija “Zadruga”. Emisiju “Zadruga – Narod pita”, u kojoj je Darko Tanasijević ugostio Lunu Đogani i Marka Miljkovića, pratilo je neverovatnih 26 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#TV Pink