AKTUELNO

Verna publika Pinka i ove noći biće u prilici da uživa uz bogat filmski program najgledanije komercijalne TV stanice u Srbiji!

Pinkov letnji bioskop se nastavlja! I ove večeri očekuje vas pravo letnje osveženje na vašoj omiljenoj televiziji, a kako je naše geslo da ostanemo odgovorni, a potreba svih nas za zabavom treba da bude ispunjena, večeras, jedan sat nakon ponoći, vam emitujemo pravi holivudski klasik. 

Večeras, sat vremena nakon ponoći, pogledajte akcioni triler “Bekstvo” (“Getaway”), sa Selenom Gomez, Itanom Hokom u glavnim ulogama.

Hajka je počela! U ovom napetom i dinamičnom akcionom trileru, bivši reli vozač Brent Magna bori se sa vremenom i primoran je da uskoči u opasnu misiju za volanom. Očajnički pokušavajući da spasi svoju otetu suprugu, Brent konfiskuje Ford Šelbi GT500 supersnejk i njegovu vlasnicu, koja i ne sluti šta se dešava. Brent sa njom kreće u trku sa vremenom po komandi tajanstvenog napadača, koji mu je oteo ženu i posmatra svaki njegov korak.

Pink leto i ove večeri donosi uzbudljiv akcioni triler, a filmski maraton donosi novu dozu filmskih ostvarenja koju najgledanija domaća komercijalna televizija sa ponosom predstavlja svojoj publici, svako veče sat vremena nakon ponoći.

Autor: Pink.rs

#Film