AKTUELNO

Utorak na TV Pink!

I ovog utorka uživo od 22 časa je na programu TV Pink vaša omiljena lejt najt emisija „Ami G Show“. Ognjen Amidžić će kao i uvek ugostiti aktuelnu ekipu – pevačice Kristinu Kiju Kockar i Andreanu Čekić, voditelja najgledanijeg rijalitija „Zadruga“, Milana Miloševića i repera Predraga Miljkovića poznatijeg pod umetničkim imenom Korona Getoven

Foto: Instagram.com/kijakockar

Nakon više nego uspešnog dueta sa Radišom Trajkovićem Đanijem, Kristina Kija Kockar odlučila je svoje obožavaoce obraduje još jednom, ovog puta solo pesmom. Naime, Kija će sutra u emisiji „Ami G Show“ imati televizijsku premijeru pesme „Bejbi“, za koju je rekla da je prava letnja pesma. O svemu što je postigla otkako je pobedila u prvoj sezoni „Zadruge“, šta misli o učesnicia poslednje sezone i šta planira u karijeri, s obzirom na to da zbog epidemije i dalje ne može da nastupa u klubovima. Takođe, Ognjen će sa Kijom razgovarati o privatnom životu i svemu onom što se u poslednje vreme nagađalo u medijima. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Andreana Čekić je pre nekoliko dana izazvala lavinu komentara kada je napisala tvit na društvenoj mreži Tviter koji se tiče rijaliti učesnica. Naime, na Andreaninoj meti našle su se sve one rijaliti učesnice koje se nakon rijaliti programa bave pevanjem. Pevačica nije birala reči, pa ih je sve okarakterisala kao devojke lakog morala. Na koga je Andreana konkretno mislila i da li se tu ubraja i Kija koja će sa njom biti u studiju, Andreana će otkriti u emisiji „Ami G Show“. Nezaobilazna tema biće i Andreanin privatni život i veza sa Markom Miloševićem, ali i njena karijera, koja je kao i svim muzičarima trenutno na pauzi zbog koronavirusa.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U studio stiže i učesnik prve sezone „Zadruge“, Milan Milošević, koje je protekledve sezone bio voditelj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. O tome da li se rijaliti promenio u odnosu na prvu sezonu i da li učenici sada ulaze sa spremnim taktikama u rijaliti, Milan će govoriti u emisiji „Ami G Show“. On će se dotaći i toga kako izgleda kada sedne na čelo crnog stola i vodi emisije nekoliko puta nedeljno, ali i da li planira nove korake u muzičkoj karijeri.

Korona Getoven je pre nekoliko dana objavio novu pesmu podn nazivom „Predsednička pratnja“, koja je na drugom mestu na trendingu i ima više od 1.000.000pregleda. Kako je nastala ova pesma, šta se u njegovom životu promenilo tokom prethodnih pet meseci otkako je počel epidemija koronavirusa i na kakvim projektima radi, Korona će ispričati u razgovoru sa Ognjenom.

Kao i uvek, očekuju vas najluđe igrice i izazovi, zato ne propustite „Ami G Show“ u utorak 4. avgusta uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ognjen Amidžić

#TV Pink