AKTUELNO

Poslednji vikend u avgustu protekao je u znaku ružičaste televizije – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije “Nilsen”, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što je u totalu iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, televizija Pink je bila najgledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među publikom iz prestonice. Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda, u kategoriji ženske publike, ostvarila ubedljivu prednost u odnosu na sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkov informativni program je i tokom proteklog vikenda bio izbor milionske publike. Među najgledanijim emisijama na svim emiterima, našle su se naše informativne emisije: Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, dok je Pinkova centralna informativna emisija Nacionalni dnevnik bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Specijalno izdanje Nacionalnog dnevnika posvećeno izborima u Crnoj Gori, u nedelju je pratilo više od 1.600.000 gledalaca, a čak 18 odsto auditorijuma je u petak pratilo Konferenciju za novinare kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Značajne rezultate ostvarili su i zabavni formati naše televizije – na tp listi našli su se reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, letnji specijal autorske emisije Sanje Marinković “Magazin In”, kao i početak jubilarne pete sezone najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koju je pratilo čak 18 odsto publike. “Premijera – Vikend specijal” ušla je u top 12 najgledanijih emisija i bila najgledanija zabavna emisija tokom jučerašnjeg dana.

Foto: PROMO

Tradicionalno, Pinkova verna publika pratila je naš inostrani igrani program – serije “Surova ljubav”, “Zakletva” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti, a blizu 17 odsto publike je u subotu bilo uz domaći film “Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program televizije Pink!

#Gledanost