AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju i u 26. sezoni! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Još jednu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je u totalu bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored toga što je ostvarila prednost u ukupnoj gledanosti, ružičasta televizija bila je najgledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 24 odsto publike bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, u odnosu na sve emitere.

Foto: TV Pink

Naš informativni program bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa udelom u gledanosti od 22 odsto i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Tradicionalno dobre rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Nakon spektakularne ceremonije otvaranja koja je oborila sve rekorde gledanosti, “Zadruga 4” je već na samom početku pridobila pažnju milionskog auditorijuma. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Pinkova verna publika je u večernjem terminu pratila emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”, koja se našla na 4. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama, dok je uz prvi “Pretres nedelje sa Milanom” u ovoj sezoni bilo neverovatnih 28 odsto auditorijuma.

#Gledanost