AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima iz prestonice. Tradicionalno, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je Pinkov „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika pratila je i naš inostrani igrani program – serije „Sestre“, „Surova ljubav“ i „Zakletva“ našle su se u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Milionski auditorijum bio je i uz četvrtu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, neverovatnih 26 odsto auditorijuma pratilo je prvu emisiju „Zadruga – Pitanja gledalaca“ u aktuelnoj sezoni.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink