AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju i u 26. sezoni! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Još jednu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink je u totalu bila gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. Pored toga što je ostvarila prednost u ukupnoj gledanosti, ružičasta televizija bila je najgledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, kao i  među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 23 odsto publike bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, u odnosu na sve emitere.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš informativni program bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa udelom u gledanosti od 22 odsto i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”. Čak 19 odsto auditorijuma je na našoj televiziji pratilo konferenciju za novinare kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. 

Foto: TV Pink

Foto: Promo

Tradicionalno dobre rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – visokobudžetne turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

“Zadruga 4” pridobila je pažnju milionskog auditorijuma. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Pinkova verna publika je u večernjem terminu pratila emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”, koja je sa 23 odsto udela u gledanosti ušla u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

#Gledanost