AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink potvrdila je poziciju neprikosnovenog lidera u Srbiji.

Pored totala, ružičasta televizija bila je najgledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom. Sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je aspolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako među komercijalnim emiterima, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je u danu iza nas, sa 21 odsto udela u gledanosti, bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Tradicionalno, verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” ušle su u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: Pink.rs

Više od million gledalaca pratilo je novu epizodu 13. sezone autorske emisije Ognjena Amidžića. “Ami G Show” je sa 24 odsto gledalaca ušao u top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama!

Foto: Pink.rs

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima nastavlja da obara rekorde gledanosti. Pored dnevnih direktnih uključenja u “Zadrugu 4”, gledaoci su pratili emisiju “Zadruga 4 - Porodični sastanak”. Neverovatnih 33 odsto auditorijuma je u kasnom večernjem terminu pratilo žurku na kojoj je pevao Darko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz televiziju Pink i u 26. sezoni!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink