AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne priče o poznatima koje su obeležile nedelju za nama vodiće vas voditeljski tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, a očekuju vas i uključenja reportera Nemanje Vujičića, Jelene Bašić i Marine Bojović.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored toga što ima više nego uspešnu karijeru, Seka Aleksić je sa suprugom Veljkom Piljikićem izgradila porodicu o kakvoj je maštala. Nakon rođenja sina Jakova, na svet je došao i sin Jovan, a od tada, pevačica se posvetila porodici. “Premijera” je uvek rado viđen gost u pevačicinom domu, a ove nedelje ugostila je Nemanju Vujičića prvi put nakon rođenja druog deteta. Osim toga, pevačica je proslavila i deset godina braka pred kamerama emisije “Premijera – Vikend specijal”, a sve detalje ovog jubileja videćete u nedelju na Pinku.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Sa druge strane, Sekina koleginica Ljupka Stević nije imala sreće u ljubavi. Naime, pevačica se tokom protekle nedelje našla u centru skandala, kada je saznala da je partner sa kojim je bila deset godina u vezi vara. Nakon ovog saznanja, uprkos tome što je njen partner oženjen i ima četvoro dece, Ljupka mu je u naletu besa razbila oba automobila koja koristi. Od tog trenutka, pojavljivale su se različite verzije priče, a i sama Ljupka menjala je iskaz više puta – prvo je rekla da mu je razbila oba automobila, potom da nije i da ne zna o čemu se radi, pa onda kako su se njih dvoje posvađali, te čuli alarme na kolima, kada je ona pomislila da im neko obija kola pa je izletela i videla da su razlupana, da bi na kraju procurili snimci na kojima se vidi da je zapravo ona ta koja buši gume i baca kamenice. Šta je od svega ovoga istina i da li je zaista dobila zabranu prilaska bivšem partneru, Ljupka će otkriti ekskluzivno u emisiji “Premijera – Vikend specijal”

Foto: Instagram.com

Nova sezona na Pinku donosi domaće serije, a jedna od njih je “Zlatni dani”, komedija u režiji Marka Sopića i u koprodukciji televizije Pink. Premijerna ekipa bila je na setu serije i tom prilikom razgovarala sa glumcima Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem, Snežanom Savić, Dušankom Stojanović Glid i Mimom Karadžićem, a šta su rekli o ovom projektu, saznaćete ako u nedelju budete uz najgledaniju emisiju o poznatima. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nakon što je Toma Panić dobio sina Longa sa Nadeždom Biljić, činilo se da je sa njihovim odnosom sve u redu. Nadežda je Tomu ispratila u “Zadrugu 4” i podržavala ga, sve dok nije počeo da se zbližava sa jednom od zadrugarki, Draganom Mitrović Spasojević. Nadežda je Tomu javno ostavila i tom prilikom otkrila da pati od dijabetesa. Zbog čega je odlučila da tuži Lepog Miću, o Tominom odnosu sa Mikijem, problemima sa kojima se suočavala u prethodnih šest meseci, o bebi, ali i o Tomi i Dragani i njegovom detetu u Kini, Nadežda prvi put govori pred kamerma emisije “Premijera – Vikend specijal”.

- Ukoliko bude došlo do poljupca ili nečeg više između Tome i Dragane, ja ću se svim silama truditi da mu oduzmem pravo da viđa dete - rekla je Nadežda.

Foto: Nemanja Vujičić

Videćete i šta je Milica Pavlović rekla o ovoj ljubavi i novom poslu, zatim sve detalje hapšenja Gagija Đoganija zbog posedovanja narkotika, videćete i domove poznatih, a u studio kod Tijane i Bojane stiže Ana Kokić.

Ne propustite još jednu uzbudljivu rekapitulaciju protekle sedmice u emisiji “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 20. septembra uživo od 13:30 časova na TV Pink! 

Video: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Ana Kokić

#Andrija Kuzmanović

#Bojana Lazić

#Gagi Đogani

#Ljupka Stević

#Milica Pavlović

#Milutin Mima Karadžić

#Nadežda Biljić

#Premijera Vikend - specijal

#RTV Pink

#Seka Aleksić

#Snežana Savić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zadruga

#Zlatni dani

#emisija