AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji. Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink je tokom petka i subote bila najgledanija ne samo u odnosu na sve komercijalne emitere, već i u odnosu na Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa područja Beograda. Sa čak 21 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelju je obeležio najgledaniji politički talk show u Srbiji, “Hit Tvit”. Gostovanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, generala policije Dragiše Simića i direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B, Ivane Vučićević pratilo je blizu 1.200.000 gledalaca, te se “Hit Tvit” našao na 8. poziciji najgledaniji formata na svim televizijama.

Foto: Tv Pink

Izbor milionske publike bili su i ostali formati naše informativne redakcije – Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je tokom sva tri dana vikedna bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”. Čak 19 odsto auditorijuma je u petak na televiziji Pink pratilo konferenciju za novinare kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. U subotu je “Novo jutro” bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji: gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Zapažene rezultate ostvarila je i naša zabavna redakcija: reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, autorska emisija Sanje Marinković “Magazin In”, dok je nedelja protekla u znaku najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” koja je u svom terminu bila apsolutno najgledanija.

Foto: TvPink

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pinkova verna publika je u danima vikenda bila i uz naš inostrani igrani program – tradicionalno, serije “Surova ljubav”, “Zakletva” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Četvrta sezona “Zadruge” nastavlja da obara rekorde gledanosti. Pored toga što je dešavanja u najgledanijem rijalitiju pratila u direktnim uključenjima, publika je bila i uz emisije “Zadruga – Nominacije” i “Zadruga – Izbacivanje”, dok je uz prvu emisiju “Zadruga – Pitanja novinara” u ovoj sezoni bilo čak 22 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju koje nam poklanjate već 26 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink