AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Osim totala, ružičasta televizija ostvarila je prednost u odnosu na sve televizije i u posebnim grupama gledalaca – među publikom sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom. U kategoriji ženske publike, televizija Pink je sa 19 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Nacionalni dnevnik u 13”, “Popodnevni dnevnik”, dok se kratka forma vesti “Minut, 2” našla u top 10 najgledanijih emisija svih emitera. Otvaranje kancelarije američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije DFC u Srbiji i izjavu za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izvršnog direktora DFC-a Adama Bolera na televiziji Pink pratilo je 17 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

Inostrani igrani program privukao je pažnju milionske publike – turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” zauzele su pozicije u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Gostovanje Ljupke Stević, Nadežde Biljić, Aleksandre Mladenović, Kejt i Dragana Marinkovića Mace kod Ognjena Amidžića sinoć je pratilo 20 odsto gledalaca.

Foto: Jelena Simonović

Učesnici i dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge” ne prestaju da intirigiraju javnost. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, neverovatnih 31 odsto auditorijuma je u kasnom noćnom terminu bilo uz žurku u “Zadruzi 4”, na kojoj je pevao Sloba Radanović.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink