AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Četvrtog dana ove nedelje, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanost agencije “Nilsen”. Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je ubedljivu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, dok je u odnosu na sve komercijalne televizija bila gledanija i među publikom iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila aspolutno najgledanija u odnosu na sve emitere u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Milionska publika poklonila je poverenje našem informativnom programu – Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Nacionalni dnevnik u 10” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Naš inostrani igran program beleži fantastične rezultate – turske serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti. Na top listi najgledanijih formata, mesto je zauzela i kratka forma emisije o poznatima “Ekskluzivno”.

Foto: Pink.rs

Četvrta sezona “Zadruge” nastavlja da obara rekorde gledanosti. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, publika je u dnevnom terminu pratila emisiju “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca”, dok je čak 21 odsto gledalaca bio uz specijalnu emisiju “Zadruga 4 – Vanredno izbacivanje i ubacivanje”.

#Gledanost