AKTUELNO

Hvala poverenju koje nam poklanjate već 26 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji. Pored toga, u subotu, televizija Pink je sa 18 odsto udela u ukupnoj gledanosti iza sebe ostavila sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim u totalu, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 21 odsto auditorijuma, televizija Pink je ubedljivo najveću prednost u odnosu na sve televizije u danima vikenda ostvarila u kategoriji ženske publike.

Sa blizu 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Verica Bradić „Hit Tvit“ bio je u nedelju najgledaniji politički talk show u Srbiji. Odlične rezultate tokom sva tri dana vikenda ostvarili su i ostali formati naše informativne redakcije. Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u petak, subotu i nedelju bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa 19 odsto udela u gledanosti, „Novo jutro“ je u subotu bilo najgledaniji jutarnji program u zemlji, ostavljajući iza sebe sve jutarnje programe komercijalnih televizija, ali i Javnog servisa Srbije. Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je na televiziji Pink u nedelju pratilo 16 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom vikedna, verna Pinkova publika pratila je i naše zabavne emisije. Subotu je obeležila autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“, dok je nedelja bila rezervisana za omiljenu emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, koju je pratilo 17 odsto publike.

Pinkov inostrani igrani program beleži fantastične rezultate – visokobudžetne turske serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Četvrta sezona „Zadruge“ nastavlja da obara rekorde. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaltii na ovim prostorima, milionska publika pratila je i emisije „Zadruga 4 – Nominacije“, „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ i „Zadruga 4 – Izbacivanje“. Emisiju „Zadruga 4 – Igra istine“ pratilo je čak 22 odsto publike, uz „Vanredno ubacivanje“ je u subotu bilo skoro 1.000.000 gledalaca, dok je neverovatnih 26 odsto auditorijuma pratilo emisiju „Zadruga 4 – Pitanja novinara“.

#Gledanost