AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje!

Ovog četvrtka od 22 časa na kanalu TV Pink vas očekuje nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno”. Prošle nedelje, na početku treće sezone, upoznali ste se sa novim konceptom - mladenci u salu ulaze vezanih očiju i leđima su okrenuti jedno drugom. Saznaće sve što ih interesuje, ali neko vreme neće moći da se vide. Međutim, ono što se nije promenilo, jeste to da će vas kroz svaku epizodu i pripreme za venčanje voditi Milica Kon.

Foto: Jelena Simonović

U ovonedeljnoj epizodi, buduća mlada je Marija Jovanović koja dolazi iz mesta Bavanište kod Pančeva. Trenutno ne radi nigde, obožava životinje i bavi se muzikom, što će mladoženji, ali i širokom auditorijumu pokazati u emisiji “Brak na neviđeno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa ovog šou programa za upoznavanje procenio je da je njen idealan partner Aleksa Jorgonić iz mesta Osanica kod Žagubice. Aleksa traži ljubav za ceo život, bavio se folklorom, a ono u čemu će podudara sa budućom mladom, jeste ljubav prema muzici. Međutim, Aleksa je u razgovoru sa Milicom otkrio da ima grehove, tačnije poroke.

Imam poroke, jedan od njih je kocka – bio je iskren budući mladoženja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao deo novog koncepta, u svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. U ovonedeljnoj emisiji, specijalni gost je iskusna TV voditeljka Sanja Marinković, koja je od Marije saznala zanimljive informacije.

Kakve su tvoje želje? – pitala je Sanja, a Marija je dala odgovor koji je Marinkovićevu šokirao:
Ne mogu nekog da volim baš ceo život.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Sanje, tu je i Aleksin kum koji će da preokrene stvari.

Ja tebe najviše volim. On mi je najbolji prijatelj oduvek… - počeo je kum, ali ga je Milica prekinula:
Nemoj ti kume! Što su mu ljubio devojku ako si mu najbolji prijatelj?

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim jedinstvenog šou programa za upoznavanje ovog puta napravio pravi spoj i da li su Marija i Aleksa jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Marija i Aleksa idealni partneri, saznaćete u prvoj epizodi treće sezone emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 15. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka