AKTUELNO

Ne propustite noć punu iznenađenja!

Četvrta sezona rijalitija “Zadruga” izazvala je veliko interesovanje javnosti, ne samo u Srbiji, već i u regionu, a ono što je publika sasvim sigurno očekivala, jeste spektakl kakav je donela svaka “Zadrugovizija” u prethodne tri sezone. Veliki šef je osluškivao želje publike, te je doneo odluku da će se večeras od 22 časa održati prva “Zadrugovizija” u četvrtoj sezoni. Na radost milionskog auditorijuma, ali i samih zadrugara, tema prve “Zadrugovizije” u četvrtoj sezonu su imitacije, te nema sumnje da će učesnici prirediti još jednu noć za pamćenje.

Ni ovog puta zadrugari nisu mogli sami da biraju sa kim će nastupati, već je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović nasumično birao grupe: 50 aktuelnih zadrugara podeljeni su u 17 grupa i ove subote daće sve od sebe da na najbolji način pripreme nastup za “Zadrugoviziju: Imitacije”.

Dragi zadrugari, nadamo se da ćete se svi obradovati ovom zadatku. Evo o čemu se radi. Veliki šef je odlučio da organizuje "Zadrugovoziju". Imajte na umu da je ovo važan zadatak. Zadrugovizija će se održati u subotu uveče. Grupe koje je Vladimir izvukao su grupe koje će nastupati - glasilo je pismo Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako će se Rialda Karahasanović, Nataša Radan i Anđela Milenković Anakonda predstaviti pesmom “Folir’o” grupe “Hurricane”, Stefan Šebez, Marko Đedović i Lepi Mića Gazda Pajinom pesmom “Dizel”, Tara Simov, Jovana Tomić Matora i Fran Pujas duetskom pesmom Teodore Džehverović i repera Devita “Vudu”, Kristijan Golubović, Ljiljana Lili Stevanović, Rea Anđelković i Snežana Ojdanić numerom Tijane Dapčević “Zemlja mojih snova”, Elena Stojčić, Milica Kemez i Jovana Matijević pesmom “Hasta la Vista” grupe “Hurricane”, Anđelo Ranković, Lazar Čolić Zola i Anja Todorović predstaviće se pesmom Maje Berović i Bube Korelija “Pravo vreme”, Toma Panić, Bojan Savić i Zvezdana Stevanović hit numerom Kije Kockar i Đanija “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda", dok će Vuk Mob, Maja Marković i Monika Horvat otpevati našu jedinu pobedničku pesmu na Evroviziji “Molitva”, koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Bora Santana, Nadica Zeljković i Ivana Marinković odabrali su kultnu pesmu “Lasciate mi cantare”, Jovana Ljubisavljević, Sandra Rešić i Jovan Cvejić Cvele otpevaće pesmu “Ajmo sad u provod” grupe “Đogani”, Paula Hublin, Sanja Stanković i Kenan Tahirović predstaviće se pesmom Maus Makija “Gadafi”, Alen Hadrović, Žana Đorđević Omnia i Ivana Šašić numerom “Sitnije, Cile, sitnije”, Marija Kulić, Marko Janjušević Janjuš i Đorđe Milutinović duetskom pesmom Mine Kostić i Gorana Vukošića “Isti igrači”, Mina Vrbaški, Ana Bulatović i Nenad Lazić Neca pesmom “U tvojim kolima” grupe “Funky G”, Milana Kulić, Aleksandra Nikolić i Nenad Aleksić Ša odabrali su najnoviju pesmu Ane Nkolić “Nije mi do s*ksa”, Dragana Mitrović, Mišel Gvozdenović i Milan Janković Čorba pevaće duetsku pesmu MC Stojana i Đanija “Do zadnje pare”, a Rada Vasić, Vladimir Tomović i Filip Car otpevaće “Đurđevdan”.

Kao i svakog puta kada su imitacije u pitanju akcenat neće biti na kvalitetu pevanja, već će biti najvažnije da zadrugari izmitiraju pevača, pevačicu ili grupu čiju pesmu izvode. Da li su u tome uspeli, proceniće stručni žiri, koji čine neke od najpopularnijih javnih ličnosti, a produkcija njihova imena za sada i dalje čuva u tajnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Produkcija je pripremila i brojna iznenađenja, zato budite uz “Zadrugoviziju: Imitacije” večeras od 22 časa na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zadrugovizija

#rijaliti