AKTUELNO

Ne propustite početak emitovanja hit kriminalističke serije.

Kako je najavljeno, na TV Pink ćete u aktuelnoj sezoni moći da gledate bogat domaći igrani program. Nakon uspešne prve sezone, večeras, ali i sutra, a zatim svake nedelje u 20 časova na TV Pink emitovaće se druga sezona kriminalističke serije “Državni službenik”, koja donosi više akcije, zapleta i intriga.

U glavnim ulogama u drugoj sezoni videćete Milana Marića, Žarka Lauševića, Milenu Radulović, Nenada Jezdića, Aleksandra Berčeka, Vaju Dujović, Petra Benčinu, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Dušanku Glid, Sonju Kolačarić, Irfana Mensura, Tanasija Uzunovića, Radovana Vujovića, Nebojšu Dugalića i mnoge druge poznate glumce.

Priča se nastavlja tamo gde se završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i ženinom izdajom, ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu.

Foto: Promo

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević (Nebojša Dugalić) pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. 

Foto: Promo

U izbornoj kampanji aktivira se, uz rusku pomoć, i Srpski otadžbinski savez na čelu sa Smiljanom Vučetićem (Aleksandar Berček) koji dugo neće shvatiti da je iznenadni uspon njegove partije deo opasnog plana u kome je ugrožena bezbednost zemlje.

Foto: Promo

Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima i na meti su Bakračev (Radovan Vujović) i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivst i odlučivanje u poslu. 

Odnosi među akterima u novoj sezoni su nastavili da se razvijaju, a radnja i likovi da se usložnjavaju i produbljuju. Cela ekipa se iskreno posvetila radu na seriji i mislim da svi zajedno sa mnom dele ogromno uzbuđenje da vidimo finalni rezultat onoga što smo uradili i čujemo reakcije publike – izjavio je glumac Milan Marić koji tumači jednog od glavnih likova, agenta Lazara.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ko-kreator i scenarista serije ponovo je Dimitrije Vojnov dok režiju za novu sezonu „Državnog službenika“ potpisuje već uigrani dvojac Miroslav Lekić i Ivan Živković. Snimanje koje je trajalo skoro četiri meseca, bilo je glumački i tehnički veoma zahtevno, a ekipa serije ponosna je na ono što su uradili. 

Pred vama je nova sezona ’Državnog službenika’. Veoma smo zadovoljni obavljenim poslom i saradnjom sa Telekomom Srbija. Serija ima nova glumačka pojačanja, mnogo akcije i verujemo da će publika to prepoznati. Dodirnut je svet i tematika koja do sada nije obrađivana u domaćim serijama. Kao i naši glavni junaci, uvek treba da budemo korak ispred - izjavio je Maksa Ćatović, producent serije.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Kroz 12 novih epizoda, u priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno – bezbednost države bez obzira na cenu.

Mnogo akcije, uzbudljivih zapleta i vrhunska glumačka ekipa – ovo su dovoljni razlozi da ne propustite drugu sezonu “Državnog službenika”. Prve dve epizode emitovaće se 17. i 18. oktobra, a nastavak priče moći ćete da pratite svake nedelje u 20 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Berček

#Državni službenik

#Maksa Ćatović

#Milan Marić

#Nebojša Dugalić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vaja Dujović

#nova sezona

#serija

#Žarko Laušević

#Željko Mitrović