AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink!

Program televizije Pink obeležio je još jedan vikend – televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu sa 17 odsto udela u gledanosti bila gledanija od Javnog servisa Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Neprikosnovenu prvu poziciju tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink zauzela je u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionska publika je poverenje poklonila našem informativnom programu. Tokom petka, subote i nedelje, Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i “Popodnevni dnevnik”. U petak je čak 17 odsto auditorijuma na pratilo na televiziji Pink konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Toko subote i nedelje, “Novo jutro” je sa 18 odsto udela u gledanosti bilo najgledanijih jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije. 

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna nedelja protekla je u znaku najgledanije političke talk show emisije “Hit Tvit”. Gostovanje mandatara za sastav nove Vlade Ane Brnabić, novinara Milomira Marića i sociologa Vladimira Vulevića kod Verice Bradić pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca.

Pinkova zabavna Redakcija ostvarila je zapažene rezultate – 18 odsto publike pratilo je reprizno izdanje emisije od koje strepe poznati “Paparazzo lov”, u subotu je publika bila uz autorsku emisiju Sanje Marinković “Magazin In”, dok je nedelja bila rezervisana za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”. Na listi najgledanijih formata se u petak sa 22 odsto auditorijuma našla i kratka forma vesti o poznatima “Ekskluzivno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Vikend je bio u znaku Pinkovog domaćeg igranog programa. Istorijsko-ljubavna serija “Jugoslovenka” se u petak našla na listi najgledanijih formata na svim televizijama. Subotu i nedelju obeležio je početak emitovanja druge sezone hit kriminalističke serije “Državni službenik”. Prvu epizodu “Državnog službenika” pratilo je blizu 1.100.000 gledalaca, dok je i druga epizoda emitovana u nedelju ušla na listu top 10 najgledanijih emisija.

Foto: Promo

I Pinkov inostrani igrani program ostvario je veliki uspeh – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” su se u danima vikenda našle u samom vrhu gledanosti.

Dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge” okupirala su pažnju milionskog auditorijuma. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, publika je netremice pratila i emisije “Zadruga 4 – Gledanje snimaka” i “Zadruga 4 – Nominacije”. U subotu je skoro 1.000.000 gledalaca pratilo spektakularnu prvu “Zadrugoviziju” u aktuelnoj sezoni, dok je čak 21 odsto auditorijuma bio uz emisiju “Zadruga 4 – Izbacivanje”.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink! 

#Gledanost